Assertiviteit voor financials

Voor wie?                                                                          
Deze training is ontwikkeld voor financials die gehoord willen worden. Niet alleen wordt dat steeds meer verwacht van financials, ook vanuit de bestaande rol is het belangrijk om herkend te worden als adviseur met een sterke ruggengraat.

Tijdens deze training wordt een zelfanalyse uitgevoerd en het effect van gedrag op anderen behandeld. Met behulp van een praktijkcase met rollenspel worden de vaardigheden ontwikkeld om assertieve gedragstechnieken effectief in te zetten.

De training is speciaal ontwikkeld voor financials en bij ieder onderwerp zullen praktijkvoorbeelden vanuit de rol van (assistent)-controller behandeld worden. Ook de praktijkcase en de rollenspellen handelen vanuit de rol van de financial.

Welk doel?
Deze praktijkgerichte training is bedoeld om u te leren op een efficiënte en pro-actieve manier uw gedrag te veranderen zodat u op een positieve manier gezien en gehoord wordt binnen uw organisatie. Assertiever, betere samenwerking, betere prestaties!

Opbouw van het programma
Roos van Leary: welk gedrag vertoon je in relaties met mensen? - De werking van de hersenen en het effect op het gedrag - Sub-assertief en passief-assertief gedrag - Oorzaken van sub-assertief gedrag - Gedachten leiden tot gedrag - Rationeel Emotieve Therapie - Lichaamstaal - Praktijkcase met rollenspelen

  © Telemarkt Trainingen