Verkopen op beurzen en in showrooms

Haal meer rendement uit uw presentatie!                        

Voor wie?
Deze eendaagse training is bedoeld voor standbemanning die regelmatig op beurzen en tentoonstellingen werkt en voor showroom-medewerkers. Het is voor u van groot belang dat u kopers van kijkers kunt onderscheiden. U leert alert, vriendelijk en actief uw bezoekers te benaderen. Met name door inzichten uit de praktische psychologie krijgt u inzicht in koopmotieven en behoeften van bezoekers. Het verkoopgesprek komt uitgebreid aan bod. U leert demonstreren en rondleiden, gesprekken leiden, kenmerken van producten klantgericht vertalen en u krijgt adviezen voor het werken met verkoopondersteunende middelen. In deze training wordt tevens aandacht besteed aan organisatie, werkverdeling, administratie en nazorg.

Welk doel?
Deze praktijkgerichte training heeft als doel het leren onderscheiden van kopers en kijkers, afstemmen van gedrag en activiteiten op de bezoekers en hen vriendelijk en actief te benaderen. Uw presentatie heeft na deze training nog meer succes!

De opbouw van het programma
Praktische psychologie - Wat is het doel van uw bezoekers - Organisatie - Oriëntatie of kopen (nu of later) - Taakverdeling - Wat is uw doel: direct verkopen of adviseren - Verantwoording en bevoegdheid - Welke drempels zijn er voor uw bezoekers - Hoe verloopt de nazorg? - Structurering verkoopgesprek - Rapportage - Presentatie

Gerelateerde trainingen
Beter presenteren

  © Telemarkt Trainingen