Incompany trainingen

Telemarkt Trainingen zorgt er graag voor dat uw organisatie actief, flexibel en innoverend blijft. 

Omdat wij altijd meedenken met de klant bieden wij incompany trainingen aan. Deze trainingen worden volledig afgestemd op de situatie binnen uw organisatie. Wij vertalen deze trainingen dus geheel naar uw eigen bedrijfssituatie.

De trainingen worden gegeven door onze eigen gespecialiseerde en ervaren trainers. Zij onderscheiden zich door hun jarenlange ervaring in de praktijk. Daardoor zijn zij op de hoogte van de huidige ontwikkelingen in de markt en kunnen zij accuraat en flexibel inspringen op de wensen van uw organisatie. Theorie en praktijk vullen elkaar perfect aan in onze trainingen.


Voordelen incompany trainingen
U volgt de incompany trainingen met uw collega's en het is mogelijk deze trainingen op uw eigen locatie te volgen. Dit scheelt u en uw collega's reistijd en kosten. Omdat de training volledig wordt afgestemd op de wensen van uw organisatie, kunt u vragen en cases vanuit uw eigen bedrijfssituatie inbrengen. De inhoud van de training is dan ook direct toepasbaar. Doordat u de training met uw eigen collega's volgt, kunnen u en uw collega's van elkaar leren en elkaar van feedback voorzien. 


Goede voorbereiding
De voorbereiding van de incompany trainingen van Telemarkt Trainingen pakken wij zeer grondig aan. Na een inventarisatie wordt, in nauw overleg met u, het trainingsprogramma ontwikkelt. De onderwerpen van de trainingen zijn dus exact afgestemd op uw wensen.

Door onze praktijkgerichte aanpak kunnen er maximaal tien personen per groep deelnemen. Naast het vertalen van de open trainingen naar uw bedrijfssituatie, verzorgen wij trainingen op het gebied van verkoop, communicatie en management in de breedste zin van het woord. Voorbeelden daarvan zijn: effectieve telefonische communicatie, verkooptechniek binnen- en buitendienst en leidinggeven.

Telemarkt Trainingen verzorgt voor u een echte training op maat. In de afgelopen jaren maakten er al vele bedrijven gebruik van ons aanbod.

Klik hier om naar het trainingsprogramma op onze website te gaan.

  © Telemarkt Trainingen