Middle management

Pro-activiteit werkt!                                                     

Voor wie?
Voor u, de schakel tussen beleidsmakers en operationeel leidinggevenden, is het van groot belang om op een hoog niveau te kunnen organiseren. Toegepaste psychologie en goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk voor het adequaat vertalen van het beleid van uw organisatie en het motiveren van uw medewerkers.

In deze vierdaagse training komen alle aspecten aan bod die u nodig heeft om op een effectieve manier leidinggevenden aan te sturen: zelfanalyse, goede communicatie en motivatietechnieken zijn belangrijke punten van aandacht. Tijdens de eerste twee dagen van de training wordt de theorie besproken en behandeld door middel van praktijkcases. De derde dag (een maand later) wordt de training vervolgd met de praktijkopdrachten. De vierde dag (wederom een maand later) wordt de training als geheel geëvalueerd en afgerond.


Welk doel?
Deze praktijkgerichte training heeft als doel u te leren op een efficiënte en pro-actieve manier te functioneren als manager binnen uw organisatie. Betere samenwerking, betere prestaties!

De opbouw van het programma

Neuro Linguïstisch Programmeren - Conflicthantering - Leiderschapsstijlen - Functioneringsgesprekken - Zelfanalyse - Motivatietechnieken - Het erkennen van moeilijkheden - Time-management - Wat is communicatie? - Planning -Onderhandelingstechnieken - Rollenspelen

Gerelateerde trainingen
Leidinggeven
Time-management

  © Telemarkt Trainingen